Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra virgin olive oil
- 430 g bread flour, plus extra to dust
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 225 g water, room temperature
- 1 tbsp salt
- 1 tsp dried instant yeast (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 864.9 kJ / 206.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 595.6 mg
Alternativní recepty
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1h 45 min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Apple Wheat Starter
72u. 20min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Sourdough Baguettes
15h
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Mother sourdough starter
108h 20min
Apple Wheat Starter
72u. 20min
Everyday sourdough loaf
4h 20min