Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- extra virgin olive oil
- 430 g bread flour, plus extra to dust
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 225 g water, room temperature
- 1 tbsp salt
- 1 tsp dried instant yeast (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 864.9 kJ / 206.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 595.6 mg
Alternativní recepty
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Rye sourdough starter powder
24 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15h
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Apple Wheat Starter
72u. 20min
Sourdough pizza base
3h 5 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min
Sourdough Starter Discard Banana Bread
1 Std. 10 Min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min