Ecrasé de pomme de terre à la truffe

Ecrasé de pomme de terre à la truffe

4.3 98 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 600 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux (3 cm env.)
  • 1 pincée de fève tonka râpée
  • 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 15 g d'huile parfumée à la truffe

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.3 g
Kalorie 590 kJ / 140 kcal
Tuk 4 g
Sacharidy 22.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...