
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka râpée
- 1 pincée de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 140 kcal / 590 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 22.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux cèpes
30min
Tarama aux œufs de cabillaud
1hod. 15min
Œufs cocotte aux cèpes
35min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1hod.
Foie gras d'oie à la truffe
72hod.
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Cabillaud façon aïoli
1hod.
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Tellines en persillade
1hod. 30min
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40min