Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 600 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux (3 cm env.)
- 1 pincée de fève tonka, râpée
- 1 pincée de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g d'huile parfumée à la truffe
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 590 kJ / 140 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.8 g
- Tuk
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Langoustines aux fèves et pata negra
55min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Charlotte de pomme de terre au confit de canard et sauce au foie gras
55min
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1h 30min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Risotto (Escale gourmande)
30min
Crumble de confit de canard aux noix
1h
Ecrasé de pomme de terre à l'huile d'olive
40min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min