Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 200 g de harina de repostería (y algo más para trabajar la masa)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de mantequilla fría, en trozos pequeños (y un poco más para untar el molde)
- 40 g de azúcar glas
- 2 yemas de huevo
Relleno
-
1
sobre de preparado en polvo para natillas (de 20 g)
nebo 1 sobre de preparado en polvo para pudín de vainilla (p. ej. Belbake® de 37 g) - 50 g de azúcar
- 350 g de leche
- 250 g de crème fraîche
Montaje
- 500 g de gajos de mandarina en conserva (escurridas)
- 30 g de palitos de almendra
- 100 g de azúcar glas
- 2 cucharadas de zumo de limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2179 kJ / 521 kcal
- Protein
- 6.51 g
- Sacharidy
- 51.38 g
- Tuk
- 32.16 g
- Vláknina
- 1.86 g
Alternativní recepty
Tarta de naranja
5 Std.
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3 Std.
Tarta de manzana
1 Std.
Tarta de pera
9u.
Tarta de cerezas y albaricoques
1 Std.
Tarta de lima con streusel
2 Std. 50 Min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 Std.
Tarta de Linz (Linzertorte)
1 Std.
Tarta de manzana y flan
3 Std. 20 Min
Pastel crujiente de manzana
1 Std. 15 Min
Tarta de nuez
1 Std. 15 Min
Tarta de melocotón
1 Std. 15 Min