Kompatibilní verze
Cake de chocolate con jengibre confitado y cremoso de anís (Sergio y Javier Torres)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cake de chocolate con jengibre confitado
- 130 g de jengibre confitado
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar el molde)
- 100 g de aceite de girasol
- 220 g de huevo batido
- 150 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear el molde)
- 50 g de almendra molida
- 30 g de cacao puro en polvo
- 1 cucharada rasa de levadura química en polvo (aprox. 11 g)
- ¼ cucharadita de sal (2 g)
Cremoso de anís
- 450 g de chocolate con leche en trozos
- 180 g de leche
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 8 anises estrellados
- 100 g de yemas de huevo
- 30 g de licor de anís
Crumble de cacao
- 60 g de harina de repostería
- 100 g de almendra molida
- 1 pellizco de bicarbonato
- 25 g de cacao puro en polvo
- 50 g de azúcar moreno
- 50 g de azúcar
- 5 g de sal
- 80 g de mantequilla en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 21638 kJ / 5176 kcal
- Protein
- 78.74 g
- Sacharidy
- 402.31 g
- Tuk
- 361.36 g
- Vláknina
- 24.86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chawan mushi (flan salado japonés)
35min
Fudge de chocolate blanco y frambuesa
45 min
Panes de coco con pollo hoisin
55min
Saltimbocca a la romana
30 min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3h
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3h
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5h
Albóndigas con setas
35min
Pan ácimo
1h 50min
Macarons
2 godz. 30 min
Claras montadas
5 min