Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ pulverizar
- 50 g açúcar
Cobertura
- 100 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 50 g amêndoa torrada
Pudim
- 750 g leite
- 100 g açúcar
- 50 g amido de milho
- 3 ovos
- 5 g café solúvel
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 20 g manteiga
Chantilly
- 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1610.5 kJ / 384.9 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 29.7 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 93.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semifrio marmoreado
4 godz. 20 min
Bolo fresco de morango
3 Std.
Panacotas de iogurte grego
3 Std.
Mousse de amêndoa
2 Std.
Cheesecake de framboesa
4 godz. 20 min
Delícia de morango
1 Std. 30 Min
Cheesecake de chocolate
4 Std. 10 Min
Semifrio de framboesa
8h 20min
Tiramisú de chocolate e morango
2 Std.
Gelado bom
10h
Tarte de mousse de chocolate
12小时 30 分钟
Mousse de café e leite condensado
4 Std.