Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 150 g farinha
- 50 g cacau em pó
- 20 g açúcar
- 150 g manteiga
Recheio
- 3 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
- 250 g natas
- 50 g açúcar
- 3 pés de hortelã
- 60 g iogurte natural
- Groselhas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 437 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Sobremesa de gelatina
7 godz.
Crepes soufflé
1 Std. 10 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Bolo de limão e amêndoa
50 min
Bavaroise de framboesa
3 godz. 10 min
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1 godz.
Marquise de chocolate com molho de laranja
6h 25min
Tarte gelada de leite condensado
12h
Bolo Moka
1 godz.
Tarte de leite e chocolate
4h
Bolo de bolacha
2 godz. 25 min
Baba de camelo e avelãs
30 min