Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 6 huevos
- 150 g de azúcar
- 100 g de mantequilla sin sal, derretida
- 150 g de harina
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharada de vainilla
Para hidratar
- 300 g de leche evaporada
- 300 g de leche condensada
- 150 g de rompope
Betún
- 40 g de azúcar
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1 cucharada de vainilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2007 kJ / 478 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de elote
2 Std.
Pastel de tres leches
2 Std.
Pastel Texano
1h 30min
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Panqué de vainilla
2 godz. 40 min
Pastel de aceite de oliva y uvas
1h 40min
Pan de elote
1h
Pastel de tres leches
3ωρ.
Pay de queso
6 godz.
Volteado de piña
1h 30min
Carlota de durazno
5 Std.
Pastel de nueces y zanahorias
1h