Kompatibilní verze
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à galette
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g de lait demi-écrémé
- 250 g d'eau
- 40 g de beurre demi-sel
La garniture
- 20 g de beurre
- 3 de pommes à couteau, type Gala, épluchées et coupées en huit
- 12 noix de saint-jacques, de belle taille
- 10 g de calvados
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 85 g d'andouille, coupée en morceaux, et 6 rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 463 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 24.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes complètes
45 Min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 Min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 Min
Roulés de galette au saumon
45 Min
Acras de morue
13 Std.
Mille-galettes de blé noir
35min
Galette saucisse fromage
35min
Galettes aux champignons et crème de soja
1h 30min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Pâte à galette
1 Std. 15 Min
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1h 50min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min