Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille

Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille

4.8 24 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

La pâte à galette
  • 200 g de farine de sarrasin
  • 1 œuf
  • 1 c. à café de sel
  • 300 g de lait demi-écrémé
  • 250 g d'eau
  • 40 g de beurre demi-sel
La garniture
  • 20 g de beurre
  • 3 de pommes à couteau, type Gala, épluchées et coupées en huit
  • 12 noix de saint-jacques de belle taille
  • 10 g de calvados
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 85 g d'andouille coupée en morceaux, et 6 rondelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21.3 g
Kalorie 1943 kJ / 463 kcal
Tuk 24.5 g
Sacharidy 38.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...