
Kompatibilní verze
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à galette
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g de lait demi-écrémé
- 250 g d'eau
- 40 g de beurre demi-sel
La garniture
- 20 g de beurre
- 3 de pommes à couteau, type Gala, épluchées et coupées en huit
- 12 noix de saint-jacques de belle taille
- 10 g de calvados
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 85 g d'andouille coupée en morceaux, et 6 rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 463 kcal / 1943 kJ
- Protein
- 21.3 g
- Tuk
- 24.5 g
- Sacharidy
- 38.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coquillages à la fondue de poireaux
35min
Pâte à galette
1hod. 15min
Roulés de galette au saumon
45min
Préfou de la mer
2hod.
Pain de saumon
1hod. 20min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce beurre blanc
20min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Mille-galettes de blé noir
35min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Galette saucisse fromage
35min
Galettes complètes
45min