Kompatibilní verze
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à galette
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g de lait demi-écrémé
- 250 g d'eau
- 40 g de beurre demi-sel
La garniture
- 20 g de beurre
- 3 de pommes à couteau, type Gala, épluchées et coupées en huit
- 12 noix de saint-jacques, de belle taille
- 10 g de calvados
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 85 g d'andouille, coupée en morceaux, et 6 rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1943 kJ / 463 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 24.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mille-galettes de blé noir
35 Min
Galette des rois poire-chocolat
1 godz. 40 min
Sauce beurre blanc
20min
Kig ha farz
1h 15min
Galette saucisse fromage
35 Min
Acras de morue
13h
Tarama et ses miniblinis
1h 45 min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Pâte à galette
1h 15min
Préfou au beurre aillé
3h