Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 750 g Schmand
- 300 g Joghurt, 10% Fett
- 45 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (1 Packung)
- 150 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Zitronensaft
- 500 g Himbeeren, TK, aufgetaut
- 2 Kiwis, gelb, in Scheiben (2 cm)
-
Minze zum Verzieren
nebo Zitronenmelisse zum Verzieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1626 kJ / 389 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2h
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min
Engelsspeise
30 min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
HimBa-Quark-Crunch
40 min
Schoko-Kuss-Creme
15min
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1 Std. 15 Min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1 Std. 20 Min
Himbeertraum
3h
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45 min