Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 180 g Zucker
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 3 Eier
- 180 g Mehl
- 3 gestr. TL Backpulver
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft
- 1200 g Wasser
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 749 kJ / 179 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Eierlikörkuchen
1h 10min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1h 30min
Rumtorte
4h
Karibische Gugelhupfe (glutenfrei)
40min
Marzipan-Pudding
2h 20min
Käsekuchen aus dem Varoma
1h 30min
Marzipankuchen
2h 10min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30 min
Nusskuchen aus dem Varoma
1h 30min
Marzipan-Butterkuchen
3h
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1h 20 min
Milchreiskuchen
3h