
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen
- 180 g Zucker
- 100 g Marzipan-Rohmasse in Stücken
- 3 Eier
- 180 g Mehl
- 3 gestr. TL Backpulver
- 200 g Sauerkirschen abgetropft
- 1200 g Wasser
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 179 kcal / 749 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Möhren-Marzipan-Kuchen
1hod. 20min
Honigkuchen
1hod.
Marzipankuchen
2hod. 10min
Marokkanischer Gugelhupf
1hod. 35min
Marzipan-Milchreis
50min
Aprikosengugelhupf
2hod.
Joghurtkuchen mit Ras el Hanout
1hod. 15min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2hod. 30min
Marzipan-Butterkuchen
3hod.
Marzipan-Pudding
2hod. 20min
Käsekuchen aus dem Varoma
1hod. 30min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1hod. 20min