Focaccia de romero y jitomate deshidratado

Focaccia de romero y jitomate deshidratado

4.6 10 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 20min
6 porciones

Suroviny

  • de agua
    240 g
  • de aceite de oliva y un poco más para untar
    15 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
    2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • de harina de trigo
    400 g
  • de sal gruesa y un poco más
    1 ½ cucharadita
  • de jitomate deshidratado en aceite cortado en tiras
    150 g
  • de romero fresco sólo las hojas
    1 cucharada
  • de aceitunas negras deshuesadas
    70 g

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 291 kcal / 1222 kJ
Protein 6 g
Tuk 7 g
Sacharidy 51 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 0 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...