Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan blanco
1h 40min
Hogaza rústica
24h
Pan de caja blanco
2h
Baguette
10 Std. 40 Min
Focaccia de jitomate
1h
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Pasta sable
1 Std. 50 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Pasta quebrada
5min