Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de caramelo y sal
-
250
g de azúcar refinada
nebo 250 g de azúcar estandar - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal, fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- 1 cdita de sal
- 50 g de vinagre blanco
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlovas con frutos rojos
2h
Soletas
50 Min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Panal de caramelo TM6
1h 30min
Betún de chocolate
10 Min
Caramelo salado
1h
Rosquillas enchiladas
40min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1u. 50min
Palanqueta de cacahuate TM6
1h 30min
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 Min
Salsa de caramelo TM6
1h 30min