Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de caramelo y sal
-
250
g de azúcar refinada
nebo 250 g de azúcar estandar - 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 1030 g de agua
- 30 g de mantequilla sin sal, fría y en un solo trozo (aprox. 60 mm x 40 mm x 10 mm)
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- 1 cdita de sal
- 50 g de vinagre blanco
Helado
- ½ vaina de vainilla
- 600 g de leche entera
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de azúcar refinada
- 6 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volcán de chocolate
20 min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1 Std. 50 Min
Caramelo inglés a mi manera TM6
30 min
Cachete de cerdo en vino tinto Al vacío
8h 45min
Salsa de caramelo TM6
1 godz. 30 min
Tortugas de tres chocolates
1h
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Helado de chocolate
12h
Helado de canela
12h
Salsa catsup
1h 15min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1h 15min
NY Cheesecake
1h