Postre helado de avellana y chocolate
TM31 TM5 TM6

Postre helado de avellana y chocolate

4.8 (5 hodnocení)

Suroviny

Helado de avellana

  • 150 g de azúcar
  • 3 clara de huevo
  • 150 g de avellanas
  • 200 g de crema, bien fría

Helado de chocolate

  • 300 de crema, bien fría
  • 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
  • 60 g de azúcar
  • 40 g de agua
  • 3 yemas de huevo
  • 120 g de chocolate amargo en trozos
  • 1 pizca de sal

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
3322 kJ / 791 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
65 g
Tuk
55 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
0 g
Sodík
0 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty