
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de avellana
- 150 g de azúcar
- 3 clara de huevo
- 150 g de avellanas
- 200 g de crema bien fría
Helado de chocolate
- 300 de crema bien fría
- 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
- 60 g de azúcar
- 40 g de agua
- 3 yemas de huevo
- 120 g de chocolate amargo en trozos
- 1 pizca de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 791 kcal / 3322 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 55 g
- Sacharidy
- 65 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corona de chocolates
1hod. 30min
Mousse de chocolate
3hod. 20min
Helado de chocolate
12hod.
Mojito de la habana
10min
Sandwich helado de vainilla
14hod.
Volcán de chocolate
20min
Pastel de caramelo y brownie
2hod. 40min
Malteada de pay de banoffee
15min
Tormenta frappeada
10min
Budín de chocolate
35min
Piña colada
5min
Natilla
2hod. 30min