Postre helado de avellana y chocolate

Postre helado de avellana y chocolate

4.8 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 8hod.
6 porciones

Suroviny

Helado de avellana
  • 150 g de azúcar
  • 3 clara de huevo
  • 150 g de avellanas
  • 200 g de crema bien fría
Helado de chocolate
  • 300 de crema bien fría
  • 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
  • 60 g de azúcar
  • 40 g de agua
  • 3 yemas de huevo
  • 120 g de chocolate amargo en trozos
  • 1 pizca de sal

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 0 mg
Protein 10 g
Kalorie 3322 kJ / 791 kcal
Tuk 55 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 65 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...