Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Helado de avellana
- 150 g de azúcar
- 3 clara de huevo
- 150 g de avellanas
- 200 g de crema, bien fría
Helado de chocolate
- 300 de crema, bien fría
- 1 ½ cucharadas de azúcar de vainilla
- 60 g de azúcar
- 40 g de agua
- 3 yemas de huevo
- 120 g de chocolate amargo en trozos
- 1 pizca de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3322 kJ / 791 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de limón
2h
Brazo gitano de café
2h 30min
Plátanos al estilo Foster con crumble (Hestan Cue™)
30 Min
Sorbete de vino tinto
6 Std. 20 Min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 Std. 15 Min
Helado de vainilla
13h
Flauta de fresa
5 Min
Malteada de pan de muerto
5 Min
Mousse de mamey
2h
Bizcocho de chocolate sin harina
40 Min
Nieve de hierbabuena
20 min
Nieve rápida de fruta
5 Min