Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 200 g de chocolate blanco, en trozos
- 30 g de leche
- 150 g de hojuelas de maíz
- 400 g de fresas, y un poco más para decorar
- 50 - 70 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1906 kJ / 454 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malteada de fresa
5 Min
Pastel de rompope
2 Std.
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Crema de chocolate con queso
1 Std. 20 Min
Brownies de chocolate blanco y almendras
40 Min
Postre melba de duraznos
35 Min
Affogato chocolatoso
10 Min
Coctel de té helado
Žádné hodnocení
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30min
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3 Std.
Dulce de camote
1 Std. 15 Min
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min