Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g shelled unsalted pistachio nuts
- 120 g unsalted butter
- 2 eggs
- 120 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 30 g milk
- 10 g oil
- 120 g plain flour or gluten free flour
- 1 ½ tsp baking powder or gluten free baking powder
- 1 pinch sea salt
- 180 g white chocolate, broken into pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 573.5 kJ / 137.1 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 14.2 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 41.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Traditional French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Apricot liqueur
30min
Sgroppino
5 min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Hojicha Canelé
1h 20 min
Crème pâtissière
15min
Spooky shortbread fingers
1h 50 min
Beetroot and horseradish relish
Žádné hodnocení
"Viennetta" Vanilla ice cream
8h 50min
Lemon and elderflower ombre cake
5h 30min
English muffins
3 Std. 10 Min