
Zařízení & příslušenství
Brioche buns baked in a cast iron pot
Příprava 15min
Celkový 2hod.
10 portions
Suroviny
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
252.5 kcal /
1060.4 kJ
Protein
7 g
Tuk
9 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sodík
410.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Baking bread in cast iron
6 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland