Brioche buns baked in a cast iron pot

Brioche buns baked in a cast iron pot

4.7 32 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
10 portions

Suroviny

  • water
    150 g
  • milk
    80 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • white sugar
    20 g
  • baker's flour plus extra to dust
    450 g
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • salted butter softened
    80 g
  • egg
    1
  • oil to grease
  • egg yolk lightly beaten
    1
  • sesame seeds to sprinkle (optional)
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 410.9 mg
Protein 7 g
Kalorie 1060.4 kJ / 252.5 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...