
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g water
- 80 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 20 g white sugar
- 450 g baker's flour plus extra to dust
- 1 ½ tsp sea salt
- 80 g salted butter softened
- 1 egg
- oil to grease
- 1 egg yolk lightly beaten
- 1 tbsp sesame seeds to sprinkle (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 252.5 kcal / 1060.4 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Sodík
- 410.9 mg
Alternativní recepty
Croissants
16hod.
Apple and spice shrub
48hod. 35min
Squid ink pasta
1hod.
Baguettes
3hod. 45min
Cinnamon buns
3hod. 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2hod. 20min
Tangzhong milk bread
2hod. 45min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4hod. 30min
Artisan potato bread
2hod. 5min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28hod.
Soft Chinese bread rolls
1hod. 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2hod. 25min