Zařízení & příslušenství
Brioche buns baked in a cast iron pot
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
10 portions
Suroviny
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
410.9 mg
Protein
7 g
Kalorie
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
4.9 g
Sacharidy
35 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Baking bread in cast iron
6 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2hod. 25min.
Simple Mixing Bread
3hod. 20min.
Ciabatta olive sticks
2hod. 5min.
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1hod. 45min.
Classic madeleines
24hod. 30min.
Hojicha Canelé
1hod. 20min.
Soula's Spanakopita
1hod. 35min.
Poppy Seed Snails
2hod. 30min.
Tangzhong milk bread
2hod. 45min.
Artisan potato bread
2hod. 5min.
Sour Cherry and Coconut Cookies
35min.
Vanilla Madeleines
1hod. 30min.