Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Aprikosen, halbiert und entsteint
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 50 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Einmachglas
- Kalorie
- 1719.6 kJ / 411 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 100.8 g
- Tuk
- 0.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 18.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
50 menit
Pfirsich-Bananen Konfitüre
50 menit
Zwetschgen-Konfitüre auf Vorrat
55 Min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Erdbeerkonfitüre
1 godz. 5 min
Brombeer-Birnen Konfitüre
45 Min
Orangen Konfitüre mit Kiwi und Ingwer
50 menit
Zwetschgen Konfitüre
45 Min
Himbeer-Zitronen Gelee
45 Min
Apfel-Rührkuchen
50 menit
6-Strang-Butterzopf
2h 35 min