Konfitüre mit Gelierzucker
TM6 TM5

Konfitüre mit Gelierzucker

5.0 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 1000 g Früchte, gemischt (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 Päckchen Zitronensäure
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Nutriční hodnoty
na 1 Einmachglas
Kalorie
3468 kJ / 819 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
194 g
Tuk
1 g
Vláknina
8.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty