Konfitüre mit Gelierzucker

Konfitüre mit Gelierzucker

5.0 28 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
3 Einmachgläser

Suroviny

  • Früchte, gemischt (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken
    1000 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Zitronensäure (volitelně)
    1 Päckchen
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Einmachglas

Protein 3 g
Kalorie 3468 kJ / 819 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 8.3 g
Sacharidy 194 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...