Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Risotto
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- ½ rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di salvia fresca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 14 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3141.1 kJ / 750.8 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Sacharidy
- 115.6 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 541 mg
Alternativní recepty
Ciambella noci e caffè al Varoma
2h 30min
Succo di frutta (TM6)
10min
Impasto per pane veloce
45min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15min
Gratin di patate con Affettatutto Bimby (TM6)
1h 10min
Bimby® è casa: Impasto e Triplo dessert
1h 15min
Bimby® è casa: Insalata di riso
1h 15min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40min
Spumone ai frutti di bosco
10min
Aperitivo al sedano (TM6)
10min
Bibita ACE (TM6)
6min
Ratatouille galette (TM6)
1h 30min