Zařízení & příslušenství
橄榄番茄鲜奶酪
Příprava 15min.
Celkový 10hod. 15min.
10 人份
Suroviny
-
番茄干30 克
-
黑橄榄 去核30 克
-
黄甜椒50 克
-
新鲜牛至 约1汤匙5 克
-
盐3 - 4 小撮
-
特级初榨橄榄油10 克
-
牛奶800 克
-
稀奶油200 克
-
水250 克
-
柠檬汁30 克
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
312 mg
Protein
3.9 g
Kalorie
379.6 kJ /
90.7 kcal
Tuk
5.5 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
3.2 g
Sacharidy
7.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
发酵如此简单
5 recepty/-ů
Čína
Čína
Mohlo by se vám také líbit...
骨头汤(10~12个月辅食)
2hod. 10min.
鸡汤(7~9个月辅食)
1hod. 10min.
蔬菜汤(7~9个月辅食)
25min.
白萝卜生梨汤(6个月辅食)
25min.
感冒鸡汤(7~9个月)
1hod. 10min.
藕汁(6个月辅食)
25min.
丝瓜清汤(6个月辅食)
25min.
玉米清汤(6个月辅食)
30min.
洋葱清汤(6个月辅食)
25min.
红豆沙
9hod.
猪油
1hod. 20min.
韭菜花酱
168hod. 15min.