Zařízení & příslušenství
西葫芦三文鱼卷
Příprava 15min.
Celkový 25min.
10 片
Suroviny
-
西葫芦 切成能放入进料口的长度500 克
-
新鲜莳萝5 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
奶油乳酪 软化200 克
-
新鲜莳萝 切碎,装饰用适量
-
烟熏三文鱼 切片200 克
-
芝麻菜 用于装饰适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
240 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
533 kJ /
127 kcal
Tuk
9.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
4.6 g
Sacharidy
2.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
健康小食
5 recepty/-ů
Čína
Čína