Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 - 300 克 土豆 ,去皮,切成能放入进料口的长度
- 60 克 红葱头 ,一切二
- 1 - 2 小撮 盐
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉
- 60 克 培根丁
- 6 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 适量 新鲜细香葱 , 切碎的
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 175.5 mg