
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale et un peu pour la cuisson
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 200 g de semoule de blé dur fine et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café bombée de sel
- 20 g de lait en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 184.9 kcal / 773.7 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 2.6 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 402.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2hod. 30min
Krachel (brioches à l’anis)
2hod. 45min
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Maakouda (galettes de pommes de terre)
1hod. 5min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Pain pide au bœuf haché
2hod. 30min
Cachir de poulet aux olives
7hod.
Lentilles (Chorba 3dess)
1hod. 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2hod.
Pain semoule
2hod.
Harcha (galettes de semoule)
1hod. 10min
Sfenj - Donuts
2hod. 45min