Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale, et un peu pour la cuisson
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 200 g de semoule de blé dur fine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café bombée de sel
- 20 g de lait en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 773.7 kJ / 184.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 402.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sfenj - Donuts
2h 45min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 min
Cachir de poulet aux olives
7 godz.
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 godz. 30 min
Sauce au piment doux
40min
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Crêpes aux mille trous
1h 10 min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1 Std. 55 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Harcha (galettes de semoule)
1h 10 min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min