Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g de lait
- 30 g de poudre d'amande
- 100 g de farine de riz
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau de fleur d'oranger
- fruits secs variés, pour la finition
- miel, pour la finition (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1077.5 kJ / 256.2 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 100.5 mg
Alternativní recepty
Lentilles à la marocaine
50min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1 godz. 5 min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1 godz. 5 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Balwza (crème tunisienne aux noisettes)
1 Std. 25 Min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1 Std. 25 Min
Zaalouk de chou-fleur
30min
Mhalabieh (entremets libanais) et cigarettes russes
2h 35min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40 min
Jus d'avocat aux dattes
5 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min