Zařízení & příslušenství
茴香橙子沙拉
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 人份
Suroviny
-
块根茴香 和叶子一起,一切四250 克
-
橙 去皮,取肉,装饰用1 个
-
新鲜欧芹 取叶3 枝
-
特级初榨橄榄油20 克
-
苹果醋15 克
-
盐 约½茶匙2 - 3 克
-
黑胡椒粉3 小撮
-
黄色无核小葡萄干10 克
-
松子,烤熟的15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
616.7 mg
Protein
1.8 g
Kalorie
478 kJ /
114 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
简单烹饪
5 recepty/-ů
Čína
Čína