茴香橙子沙拉

茴香橙子沙拉

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 人份

Suroviny

  • 块根茴香 和叶子一起,一切四
    250 克
  • 去皮,取肉,装饰用
    1 个
  • 新鲜欧芹 取叶
    3 枝
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 苹果醋
    15 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 黄色无核小葡萄干
    10 克
  • 松子,烤熟的
    15 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 616.7 mg
Protein 1.8 g
Kalorie 478 kJ / 114 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...