
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g parmesanost skåret i 3 cm stykker
-
50
g æblemos usødet
nebo 50 g madlavningsfløde, ca. 18% usødet - 50 g rapsolie
- 250 g kvark, mager skåret i tern, skåret i stykker (se tip)
- 1 æg
- 1 tsk salt
- 400 g speltmel (type 500-800)
- 1 tsk bagepulver
- speltmel (type 500-800), til bordpladen
- 100 g soltørrede tomater i olie drænet fra saltlagen
- 150 g mozzarella hård, skåret i stykker
- 1 tsk tomatpure (volitelně)
- 1 tsk oregano, tørret
- 1 tsk timian, tørret
- vand til pensling af horn
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 183 kcal / 766 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 346 mg