Japanese Bakery Special Custard

Japanese Bakery Special Custard

5.0 2 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
24 OZ

Suroviny

  • egg yolks from large eggs
    7
  • sugar
    3 ½ oz
  • cake flour
    1 ½ oz
  • whole milk
    17 ½ oz
  • vanilla bean pod seeds only
    ¼
    1 tsp vanilla extract
  • unsalted butter cut into pieces
    1 oz

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 OZ

Sodík 12.4 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 240.7 kJ / 57.5 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 6.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...