Zařízení & příslušenství
Japanese Bakery Special Custard
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
24 OZ
Suroviny
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 OZ
Sodík
12.4 mg
Protein
1.5 g
Kalorie
240.7 kJ /
57.5 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
6.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Diamond Club - First Edition
18 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Potato Curry Soup
35min.
Chocolate sourdough pudding
1hod. 30min.
Caramelized Apple Spirals
Žádné hodnocení
Gold Pineapple Te Fiti
10min.
Japanese Bakery Special Custard
2hod.
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20min.
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min.
Sea Salt Caramel Cookies
24hod. 50min.
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min.
Almond briouats with honey and sesame seeds
1hod.
Thick and Creamy Custard
15min.
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min.