Japanese Bakery Special Custard

Japanese Bakery Special Custard

5.0 2 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 2hod.
24 OZ

Suroviny

  • egg yolks from large eggs
    7
  • sugar
    3 ½ oz
  • cake flour
    1 ½ oz
  • whole milk
    17 ½ oz
  • vanilla bean pod seeds only
    ¼
    1 tsp vanilla extract
  • unsalted butter cut into pieces
    1 oz

Nutriční hodnoty na 1 OZ

Kalorie 57.5 kcal / 240.7 kJ
Protein 1.5 g
Tuk 2.8 g
Sacharidy 6.6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sodík 12.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...