Japanese Bakery Special Custard
TM6

Japanese Bakery Special Custard

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 7 egg yolks, from large eggs
  • 3 ½ oz sugar
  • 1 ½ oz cake flour
  • 17 ½ oz whole milk
  • ¼ vanilla bean pod, seeds only
    nebo 1 tsp vanilla extract
  • 1 oz unsalted butter, cut into pieces

Nutriční hodnoty
na 1 OZ
Kalorie
240.7 kJ / 57.5 kcal
Protein
1.5 g
Sacharidy
6.6 g
Tuk
2.8 g
Nasycený tuk
1.3 g
Vláknina
0 g
Sodík
12.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty