Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
nebo 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
nebo 7 oz red onions, cut in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 20 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min
Boiled Egg Mode
20 min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Nessuna valutazione
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Nessuna valutazione
Caramelizing 7 oz Onions
40 min
Sautéed onions (200-300 g)
10min