Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

Žádné hodnocení
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
4 portion

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
    30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • water
    300 g
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt syrup
  • bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt, fine
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to grease
  • potato thinly sliced (see Tip)
    200 g
  • sea salt, coarse to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinch
  • rosemary, fresh leaves only, to taste
    1 - 2 sprig

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 592.1 kcal / 2477.3 kJ
Protein 19.1 g
Tuk 11.6 g
Sacharidy 100.9 g
Vláknina 4.4 g
Sodík 1318.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...