Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
    nebo 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • 300 g water
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    nebo 1 tsp barley malt syrup
  • 500 g bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, fine
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2477.3 kJ / 592.1 kcal
Protein
19.1 g
Sacharidy
100.9 g
Tuk
11.6 g
Vláknina
4.4 g
Sodík
1318.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty