Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 13hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Vanilla Ganache (the day before)
  • gelatin sheets (approx. 2 g each)
    2
  • ice cold water to soak
  • white chocolate cut into pieces
    3 oz
  • organic heavy whipping cream
    14 oz
  • vanilla bean pod seeds only
    1
    2 tsp vanilla bean paste
Caramel
  • sugar
    3 ½ oz
  • unsalted butter in pieces
    1 ½ oz
  • organic heavy whipping cream room temperature
    1 oz
Pecan Praline
  • pecans divided
    11 oz
  • water
    1 oz
  • sugar
    4 oz
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • puff pastry
    1 sheet
  • confectioners sugar
    ½ oz

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 179.1 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 4882.9 kJ / 1167 kcal
Tuk 95.2 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 31.1 g
Sacharidy 76.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...