Zařízení & příslušenství
牛油果酱
Příprava 5min.
Celkový 5min.
10 人份
Suroviny
-
新鲜香菜 取叶5 枝
-
100 克 洋葱, ,一切二白洋葱 一切二100 克
-
新鲜小米椒 一切二,去籽2 支
-
蒜头1 瓣
-
番茄 一切二100 - 120 克
-
牛油果 约2-3个成熟牛油果,取肉切小块450 克
-
20 克 鲜榨青柠汁鲜榨柠檬汁20 克
-
盐5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 10 人份
Sodík
2379.9 mg
Protein
14.6 g
Kalorie
3608 kJ /
862 kcal
Tuk
68.9 g
Vláknina
39.5 g
Nasycený tuk
9.6 g
Sacharidy
69.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自制
48 recepty/-ů
Čína
Čína