Layer Cake au chocolat et sauce caramel au beurre salé

Žádné hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 40min.
12 morceaux

Suroviny

Génoise au chocolat
  • 60 g de beurre mou, en morceaux et un peu plus pour graisser
  • 250 g de sucre
  • 8 œufs
  • 170 g de farine
  • 1 c. à café de poudre à lever
  • 80 g de cacao en poudre non sucré
  • 2 pincées de sel
Farce et nappage
  • 100 g de sauce au caramel
  • 100 g de beurre mou, en morceaux
  • 1 c. à café de sel de mer
  • 680 g de crème entière, froide

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Protein 9 g
Kalorie 2142 kJ / 512 kcal
Tuk 35 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 39 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...