Empanadas Chilenas de vitela

Empanadas Chilenas de vitela

Žádné hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 6hod. 50min.
12 unidades

Suroviny

Recheio
  • cebola cortada em quartos
    400 g
  • óleo de girassol
    30 g
  • banha
    50 g
  • escalopes de vitela cortados em pedaços (1 cm aprox.)
    400 g
  • caldo de carne
    1 cubo de
  • colorau
    1 c. chá de
  • cominhos em pó
    ½ c. chá de
  • pasta de chili (volitelně) vermelha
    2 c. chá de
Massa
  • banha
    100 g
  • água
    250 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • farinha tipo 65
    500 g
Montagem e cozedura
  • ovos cozidos
    2
  • passas de uva
    48
  • azeitonas pretas
    12
  • ovo batido
    1

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidade

Sodík 160.6 mg
Protein 14.1 g
Kalorie 1510.2 kJ / 361 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 35.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...