
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cobertura
- 100 g natas
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
Bolo
- Amido de milho q.b. p/ polvilhar
- 50 g grão-de-bico seco
- 350 g cenoura cortada em pedaços
- 250 g amêndoa s/ pele
- 3 ovos
- 150 g açúcar amarelo
- 150 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 5 g canela em pó
- 1 c. chá de fermento p/ bolos s/ glúten
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2727.3 kJ / 651.8 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 49.1 g
- Nasycený tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 8.1 g
- Sodík
- 125.7 mg
Alternativní recepty
Pão artesanal vegano e sem glúten
Žádné hodnocení
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1hod. 15min
Bolo fitness de proteína e maçã
1hod.
Bolo de chocolate e trigo sarraceno crocante
1hod.
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1hod. 20min
Piza com base de lentilhas
30min
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40min
Bolachas de amendoim com chocolate
50min
Bolo de amêndoa sem glúten
50min
Bolo de frutos secos do Algarve
1hod. 10min
Pão de batata sem glúten
2hod. 30min
Bolo de laranja sem glúten
40min