Zařízení & příslušenství
Hatay Kömbesi
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
23 adet
Suroviny
-
ceviz100 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş250 g
-
yoğurt95 g
-
ayçiçek yağı80 g
-
toz şeker186 g
-
şekerli vanilin1 paket
-
yenibahar1 tk
-
tarçın1 tk
-
mahlep1 tk
-
karanfil, toz¼ tk
-
toz zencefil¼ tk
-
un550 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 adet
Sodík
3.9 mg
Protein
3.4 g
Kalorie
1084.8 kJ /
259.3 kcal
Tuk
15.6 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
6.4 g
Sacharidy
27.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Tahinli Zeytinyağlı Bisküvi
1hod. 25min.
Taze İç Bakla Humusu
50min.
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Žádné hodnocení
Hint Usulü Çay
10min.
Lokma
4hod. 35min.
Çörek Otlu Kurabiyeler
1hod. 50min.
Ispanaklı Kek
50min.
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1hod. 55min.
Susamlı Çubuk
1hod. 20min.
Kaşarlı Pide
1hod. 45min.
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55min.
Otlu Gözleme
1hod. 50min.