Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g ceviz
- 10 g maydanoz, sadece yaprakları
- 700 g su
- 350 g patates, orta boy, dlimlenmiş (yakl. 3 cm)
- 350 g çiğ köftelik ince esmer bulgur
- 40 g irmik
- 100 g tatlı biber salçası
- 1 ½ tk kimyon
- 1 ¼ tk tuz
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 60 g zeytinyağı
- 250 g kıyma, orta yağlı
- 2 tk tatlı kırmızı toz biber
- ¼ tk karabiber
- 4 - 6 yk zeytinyağı, fırın kabını yağlamak için ekstra 2 yk zeytinyağı
- su, pişen köfteye serpmek için
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1468.6 kJ / 351 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 32.4 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 271.9 mg
Alternativní recepty
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50min
Mozaik Pasta
2h 15min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Baharatlı Lübnan Ekmeği
3h 20min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Yulaf Sütü
25min
Pratik Sucuk
12h 25min
Cennet Çorbası
40min
Sömelek Köfte
1 Std.
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 Min