Baklava Cheesecake

4.0 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
10 porsiyon

Suroviny

  • Antep fıstığı kabuksuz, soyulmuş
    50 g
  • tereyağı parçalara bölünmüş, yağlamak için ekstra tereyağı
    60 g
  • baklava yufkası (yaklaşık 30 cm x 40 cm)
    6 adet
  • labne
    500 g
  • krema, en az %30 yağ içeren
    120 g
  • şeker
    270 g
  • yumurta
    3
  • su
    120 g
  • gül suyu (volitelně)
    20 g
  • bal
    50 g
  • toz tarçın
    ¼ tk
  • kakule, toz
    2 - 3 tutam
  • Antep fıstığı file, servis etmek için
  • gül yaprağı (volitelně) kuru, servis için

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsiyon

Sodík 220.2 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 1597.4 kJ / 381.8 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 13.7 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...