Massa de focaccia e pizza
TM5 TM6

Massa de focaccia e pizza

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 250 g água, em temperatura ambiente
  • 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q.b. para untar
  • 1 c. chá de açúcar
  • 1 c. chá de sal
  • 400 g farinha de trigo
  • 8 g fermento biológico seco
    nebo 15 g fermento biológico fresco, esfarelado

Nutriční hodnoty
na 8 fatias
Kalorie
7358.9 kJ / 1758.8 kcal
Protein
44.4 g
Sacharidy
311.5 g
Tuk
34.3 g
Nasycený tuk
5.5 g
Vláknina
13 g
Sodík
2348.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty