Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g água, em temperatura ambiente
- 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q.b. para untar
- 1 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha de trigo
-
8
g fermento biológico seco
nebo 15 g fermento biológico fresco, esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 8 fatias
- Kalorie
- 7358.9 kJ / 1758.8 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 311.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 2348.2 mg
Alternativní recepty
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25 Min
Massa de pizza napoletana
Žádné hodnocení
Risoto de pera com gorgonzola
30 min
Risoto de funghi
40 Min
Molho oriental
Žádné hodnocení
Geleia de Framboesa
25 Min
Farinha de rosca aromatizada
Žádné hodnocení
Ricota
1h 45 min
Manteiga de coco
Žádné hodnocení
Coalhada seca
15 Std. 10 Min
Sorbet rápido de fruta
10 Min
Sorbet de frutas
5 Min