Massa de focaccia e pizza

Massa de focaccia e pizza

5.0 7 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
8 fatias

Suroviny

  • água em temperatura ambiente
    250 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar
    30 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha de trigo
    400 g
  • fermento biológico seco
    8 g
    15 g fermento biológico fresco, esfarelado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 fatias

Sodík 2348.2 mg
Protein 44.4 g
Kalorie 7358.9 kJ / 1758.8 kcal
Tuk 34.3 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 311.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...