Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g água, em temperatura ambiente
- 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q.b. para untar
- 1 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha de trigo
-
8
g fermento biológico seco
nebo 15 g fermento biológico fresco, esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 8 fatias
- Kalorie
- 7358.9 kJ / 1758.8 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Sacharidy
- 311.5 g
- Tuk
- 34.3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 13 g
- Sodík
- 2348.2 mg
Alternativní recepty
Sorbet e espuma de frutas sem açúcar
Žádné hodnocení
Bolo salgado sem glúten - pizza de aniversário
55min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 Std.
Fondue de chocolate
Žádné hodnocení
Mistura de caril em pó
5 Min
Bolo pão de mel
50 Min
Cheesecake de abacate com limão
Žádné hodnocení
Pão de mandioquinha
1 Std. 10 Min
Geleia de pimento
1 Std.
Patê de fígado
25 Min
Sorbet de limão
8 godz. 30 min
Zabaione
15 Min