Zařízení & příslušenství
香菇炒肉丝
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜 切丝1 片
-
猪肉丝150 克
-
新鲜香菇 切片200 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
-
生抽10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
522.1 mg
Protein
15.4 g
Kalorie
1341.4 kJ /
320.6 kcal
Tuk
26.4 g
Vláknina
2.6 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手家常菜
5 recepty/-ů
Čína
Čína