焗烤奶香螺旋马铃薯

焗烤奶香螺旋马铃薯

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份

Suroviny

  • 装碗用
  • 褐皮马铃薯 去皮,切成符合进料口长度的块状
    570 克
  • 帕玛森芝士 切成小块
    80 克
  • 黄皮洋葱 切成小块
    85 克
  • 蒜瓣
    4 个
  • 无盐牛油 切成小块
    85 克
  • 面粉
    85 克
  • 全脂牛奶
    350 克
  • 味噌
    50 克
  • ¾ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 莫扎里拉芝士 磨碎
    170 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1250.5 mg
Protein 16.4 g
Kalorie 1781 kJ / 425.7 kcal
Tuk 21.3 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 12.7 g
Sacharidy 43.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...