Zařízení & příslušenství
焗烤奶香螺旋马铃薯
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份
Suroviny
-
水 装碗用
-
褐皮马铃薯 去皮,切成符合进料口长度的块状570 克
-
帕玛森芝士 切成小块80 克
-
黄皮洋葱 切成小块85 克
-
蒜瓣4 个
-
无盐牛油 切成小块85 克
-
面粉85 克
-
全脂牛奶350 克
-
味噌50 克
-
盐¾ 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
莫扎里拉芝士 磨碎170 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1250.5 mg
Protein
16.4 g
Kalorie
1781 kJ /
425.7 kcal
Tuk
21.3 g
Vláknina
2.9 g
Nasycený tuk
12.7 g
Sacharidy
43.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní