韭黄猪肉肠粉

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 防粘用
    适量
  • 猪里脊肉 切薄片
    50 克
  • 韭黄 切段
    50 克
  • 大米 制作米浆用
    40 克
  • 木薯淀粉
    10 克
  • 淘洗干净沥干
    120 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 涂抹用
    适量
  • 豉油皇酱汁
    少许

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 91.8 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 564.3 kJ / 134.9 kcal
Tuk 2.1 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 22.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...