Zařízení & příslušenství
韭黄猪肉肠粉
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
油 防粘用适量
-
猪里脊肉 切薄片50 克
-
韭黄 切段50 克
-
大米 制作米浆用40 克
-
木薯淀粉10 克
-
水 淘洗干净沥干120 克
-
水 蒸煮用500 克
-
油 涂抹用适量
-
豉油皇酱汁少许
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
91.8 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
564.3 kJ /
134.9 kcal
Tuk
2.1 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sacharidy
22.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
营养儿童餐 2-5岁
20 recepty/-ů
Čína
Čína