Rindfleisch mit roter Paprika

Rindfleisch mit roter Paprika

3.3 3 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 Portion

Suroviny

  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Petersilie, frisch abgezupft
    5 g
  • Olivenöl
    30 g
  • rote Paprika in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Tomate in Würfeln (2 cm)
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
    10 g
  • Chiliflocken, getrocknet
    2 Prise
  • Kalbsschnitzel
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 28 g
Kalorie 1017 kJ / 243 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...