Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 100 g Pasta, getrocknet, Sorte Fidelini
-
250
g Tomaten, in Stücken
nebo 250 g passierte Tomaten, in Stücken - 50 g Tomatenpurée (konzentriert)
-
2
geh. TL Bouillon (Paste), Fleisch oder Gemüse
nebo 2 Bouillonwürfel (für 0,5l), Fleisch oder Gemüse - ½ - 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen, nach Belieben (volitelně)
- 800 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 568 kJ / 136 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti an Tomaten-Speck-Sauce
35min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1 Std. 30 Min
Minze-Ayran
5 Min
Tomatensauce
40min
Gemüsesuppe
25 Min
Picknick: Kartoffelsalat, Dinkelbrot, Rucola-Tomaten-Dip, Zitronengugelhopf
3 Std.
Gemüsesuppe mit Bulgur
45min
Knoblauch-Champignons
20 Min
Gemüseeintopf
45min
Pizza "Tricolore"
1h 45min
Crêpeteig
1 Std. 15 Min