Pain de base à levée rapide

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
10 tranches

Suroviny

  • 140 g d'eau
  • 45 g d'huile d'olive vierge extra plus un supplément pour la brosse
  • 225 c. à thé de levure boulangère sèche active
  • 255 g de farine tout usage
  • ¾ c. à thé de sel
  • de farine tout usage à dépoussiérer
  • de gros sel pour saupoudrer (facultatif)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 221.7 mg
Protein 39 g
Kalorie 1778.6 kJ / 425.1 kcal
Tuk 11.6 g
Vláknina 24.9 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 56.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...