Riz au porc doré

4.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 portions

Suroviny

  • 40 g d'huile d'olive
  • 200 - 250 g d'épaule de porc, désossée en morceaux (2-3 cm)
  • 60 g de vin blanc
  • 75 g d'oignon coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de poivron rouge coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 40 g de poivron vert coupé en morceaux (2-3 cm)
  • ½ - 1 c. à café bombée de poudre de paprika
  • ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5l) émietté
  • 150 g de riz blanc à grain court
  • 200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1442.2 mg
Protein 30.6 g
Kalorie 3102 kJ / 741 kcal
Tuk 34.9 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 68.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...