Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en deux
- 400 g de carottes, en morceaux
- 20 g d'huile végétale
- 100 g de poireaux, en rondelles (1 cm)
- 3 c. à café de curry en poudre, doux
- 100 g d'eau
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 500 g de filets de poisson blanc, avec ou sans peau (colin ou cabillaud), en morceaux (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto bolognaise
45 Min
Chou frisé à la crème et spätzlis
35 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Rouleaux frais estivaux
30 Min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 Std. 30 Min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1 Std.
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Soupe de lentilles corail aux légumes
35 Min
Poulet stroganov
50 Min
Tartinade d’aubergines
20 min
Spaghetti bolognaise au chou-fleur
45 Min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1 Std.