Zařízení & příslušenství
Geode Cake
Příprava 1hod. 30min.
Celkový 4hod.
24 portion
Suroviny
Candy crystals
-
sugar500 g
-
glucose syrup2 tbsp
-
food colouring violet4 points of a knife
-
water2140 g
-
vinegar60 g
Cakes
-
butter room temperature, in pieces, plus extra for greasing400 g
-
sugar400 g
-
salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs6
-
unsweetened cocoa powder75 g
-
baking powder1 tbsp
-
cake flour350 g
-
mascarpone cheese chilled450 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled450 g
-
caster sugar150 g
Filling cream
-
ripe mango flesh cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 tbsp
Decoration
-
fondant white750 - 1000 g
-
icing sugar to sprinkle
-
food colouring gold2 - 3 points of a knife
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
76.2 mg
Protein
5.4 g
Kalorie
2799 kJ /
669 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
93.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Fraisier sponge
30 Std.
Orange Dyed Eggs
55 Min
Light blue coloured eggs
Keine Bewertungen
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Crêpes
1 Std. 15 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Italian hot chocolate
10 Min
Gingerbread Men
1 Std. 20 Min
Little Mug Gingerbread Houses
5 Std. 30 Min