Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 10hod.
16 portions

Suroviny

Choux pastry
  • water
    300 g
  • butter cut in pieces
    160 g
  • salt
    ½ tsp
  • sugar
    20 g
  • plain flour
    240 g
  • eggs (approx. 6 medium eggs)
    350 g
Orange custard
  • sugar
    140 g
  • orange zest (from approx. 2 oranges)
    2 tbsp
  • fresh milk
    1000 g
  • cornflour (starch)
    100 g
  • eggs
    4
  • egg yolks
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
Dark chocolate
  • dark chocolate small pieces or callets
    500 g
Assembly
  • icing sugar
    50 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 163 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 2041.2 kJ / 487.9 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 15.5 g
Sacharidy 47.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...