Zařízení & příslušenství
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Příprava 30min.
Celkový 10hod.
16 portions
Suroviny
Choux pastry
-
water300 g
-
butter cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
sugar20 g
-
plain flour240 g
-
eggs (approx. 6 medium eggs)350 g
Orange custard
-
sugar140 g
-
orange zest (from approx. 2 oranges)2 tbsp
-
fresh milk1000 g
-
cornflour (starch)100 g
-
eggs4
-
egg yolks4
-
natural vanilla extract2 tsp
Dark chocolate
-
dark chocolate small pieces or callets500 g
Assembly
-
icing sugar50 g
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
163 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
15.5 g
Sacharidy
47.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Our Kitchens are a Window to the World
40 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Žádné hodnocení
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Žádné hodnocení
Browning Beef Strips
Žádné hodnocení
Spiralized tortilla
Žádné hodnocení
Express Pho Soup
1hod. 5min.
Orange Creamsicle Whip
10min.
Vegan ube ice cream
24hod. 10min.
Honey Sesame Snaps
2hod.
Gin and juniper berry marmalade
1hod. 30min.
Tomato relish
2hod. 10min.
Custard
15min.
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min.