Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
12 slices

Suroviny

Chocolate and nut cake
  • eggs
    6
  • roasted almonds
    100 g
  • walnuts cut in halves
    100 g
  • roasted hazelnuts
    100 g
  • Dutch-processed cocoa powder
    20 g
  • sugar
    80 g
  • butter softened, plus extra for greasing
    150 g
Hazelnut and cocoa cream
  • icing sugar
    100 g
  • Dutch-processed cocoa powder
    30 g
  • pure hazelnut paste gluten-free
    50 g
  • cream cheese softened
    100 g
  • mixed whole nuts to decorate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Protein 9.4 g
Kalorie 1679.5 kJ / 401.4 kcal
Tuk 33 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 23 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...