Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts

Žádné hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 13hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Vanilla ganache (the day before)
  • gelatine powder
    1 ½ tsp
    2 gelatine sheets
  • ice water to soak
  • white chocolate small pieces or callets
    85 g
  • whipping cream (min. 30% fat)
    400 g
  • vanilla pod seeds only
    1
Caramel
  • caster sugar
    100 g
  • butter cut in pieces
    50 g
  • whipping cream (min. 30% fat), room temperature
    25 g
Pecan praline
  • pecan nuts
    300 g
  • water
    25 g
  • caster sugar
    115 g
  • salt
    1 pinch
  • hazelnut oil
    2 tbsp
  • ready-made puff pastry
    1 sheet
  • icing sugar
    15 g
  • pecan nuts (volitelně)
    10 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 179.1 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 4882.9 kJ / 1167 kcal
Tuk 95.2 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 31.1 g
Sacharidy 76.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...